Login   |   Register
options
Three Link DirectoryArticle Details

Her er alt, du skal vide om SEO

Category: World: Dansk

 

Søgemaskineoptimering eller SEO er et redskab, som bruges inden for digital markedsføring, og som har til formål at sørge for at fremme virksomhedernes hjemmesiders placering på forskellige søgemaskiner, som Google, Yahoo! og Bing.

Formålet med SEO er at sørge for, at virksomhedens hjemmeside ligger så højt i fx Googles søgeresultater som muligt – helst allerøverst. På den måde kan man nemlig få flere besøgende ind på ens hjemmeside og i sidste ende forhåbentlig sælge flere produkter. Hvis du har lavet godt SEO-arbejde, så resulterer det nemlig i, at når en potentiel kunde søger efter et bestemt produkt eller en ydelse, som din virksomhed sælger, så vil din hjemmeside være en af de første, kunden møder, når de søger på Google – og på den måde er der større sandsynlighed for, at de klikker ind på din virksomheds hjemmeside frem for dine konkurrenters.

 

Søgemaskineoptimering består af en kombination af søgeordsanalyse, tekstforfatning og linkbuilding. Søgeordsanalyse handler om at undersøge, hvilke ord potentielle kunder søger på, som er relevante for din hjemmeside. Er du eksempelvis en fodboldhjemmeside, så kan ordene fodbold, fodboldspiller, fodboldnyheder m.fl. være relevant for dig. Tekstforfatningsdelen går så ud på at flette disse ord ind i tekster på din hjemmeside. Google ”kigger” nemlig i dine tekster efter disse søgeord, og når en potentiel kunde så søger på ordene, så kobler Google ordene til din sides tekster og dermed din hjemmeside, og på den møde placerer Google dig højt i søgeresultaterne.

Linkbuilding går ud på, at jo flere andre websites, der linker til din hjemmeside, jo mere troværdig opfatter Google dig som, og jo højere placerer den dig dermed i søgeresultaterne.

 

For en engelske artikel om SEO se her.

 

Date Added: November 08, 2019 01:44:03 PM
Author: Martin