Login   |   Register
apple
Three Link DirectoryArticle Details

Lys uten begrensning

Category: World: Norsk

Lys har utrolig mange funksjoner og bruksområder. Begrensningen for hva man kan benytte en lyskilde til ligger i fantasien. En LED pære med E27 sokkel fra Ledlyskilder er et perfekt eksempel på dette. Mange tenker på en pære som noe man skrur inn i lampen i taket, og dette er også en klassisk og fin måte å benytte en pære på. Dette er også kanskje den måten de fleste vil benytte en E27 sokkel LED pære, da den er perfekt til nettopp dette, men som sagt kan den også brukes til så mye mer. Ved å aktivt velge en pære etter hvilken farge på lyset pæren slipper ut kan du selv bestemme hele stemningen i rommet den lyser opp. Interiøret kan skifte fullstendig uttrykk hvis du velger en pære med varmt lys fremfor kaldt lys for eksempel. Valgmulighetene blir også store med en pære som kan dimmes, da du hele tiden kan tilpasse lysstyrken etter hva du ønsker.

Lyskilder er også den ultimate dekorering. Man kan skape et hyggelig lesehjørne ved lenestolen, henge lamper opp over bildene på veggen for å fremheve dem, eller gjemme lyskilder bak gjenstander for å skape en helt spesiell effekt. På Ledlyskilder sine hjemmesider kan du til og med få LED lyspærer med E27 sokkel som kan gi lys i alle regnbuens farger. Ved hjelp av en fjernkontroll kan du hele tiden bestemme fargen på lyset. Dette kan være både gøy og praktisk i alt fra barnerommet til selskapslokalet.

En klassisk lyspære som E27 sokkel pæren fra ledlyskilder.no har med andre ord ubegrensede bruksmuligheter, og med riktig inspirasjon kan man være kreativ og bruke den samme typen pære til mange forskjellige ting. Sjekk ut pærene på hjemmesiden til Ledlyskilder i dag og plukk ut den pæren du synes passer best hos nettopp deg.

Date Added: March 01, 2019 06:11:52 PM
Author: Martin